Spuitwerk

Wilt u uw grotere oppervlaktes laten verven? Dan is het veelal goedkoper om deze te laten spuiten.

Loenens schilderwerken kan u daar perfect mee van dienst zijn.

Het spuiten van wanden, muren en plafonds is een goede manier om een strakke en mooie uitstraling te krijgen. Het geeft een mooier resultaat dan met de verfroller “rollen”. Het “rollen” laat altijd een structuur achter terwijl u daar bij opspuiten geen last van heeft. Schildersbedrijf Loenens werkt met het beste materiaal wat ook direct is terug te zien in het eindresultaat.

Voor het spuiten van muren en plafonds wordt meestal een Airless systeem gebruikt, zeker als de ruimtes leeg zijn en nevel geen bezwaar is. Tevens is dit systeem het meest geschikt voor grote opdrachten waar veel m² gespoten moeten worden.

Voor het spuiten van kozijnen en deuren wordt vaak een Rubbol BL Easy Spray van Sikkens toegepast. Ook wordt er vaak verwarmd gespoten. Met deze systemen kan er een laagdikte van 200mu worden aangebracht, terwijl er op de traditionele manier met de kwast maar 70mu wordt aangebracht. Zo kan er bijvoorbeeld van zwart naar wit in één behandeling dekkend gespoten worden.

Naast het spuiten van wanden en plafonds is het ook mogelijk om andere materialen te spuiten zoals kunststof of metalen (radiatoren). Spuitwerk is er in alle kleuren maar kan ook gecombineerd worden met meerdere kleuren. Bij het spuiten gelden wel dezelfde voorbereidingen als met schilderen of sauzen: ontvetten, schuren, plamuren en kitten.

Buiten schilderen wij veelal op de traditionele manier met de kwast.

1.1-Over-loenens_13