Offerte? Laat ons u bellen

U wilt weten wat het gaat kosten? Laat ons u terugbellen om een afspraak te maken voor een offerte. Dat is wel zo makelijk!

Heeft voorkeur voor een bepaalde tijd, laat ons dat even weten!

Merken en producten

De schilders van Loenens schilderwerken werken alleen met de allerbeste producten. De verf die wordt gebruikt bepaalt mede het eindresultaat van het schilderwerk. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers. Hierdoor bent u verzekerd van perfect schilderwerk dat lange tijd strak en mooi blijft:

merken-en-producten-sikkens

 

 

Sikkens
Sikkens is één van de bekendste verfmerken in Nederland. Sikkens verf is hoogwaardige kwaliteitsverf voor professioneel schilderwerk. Sikkens heeft een duidelijk onderscheid gemaakt tussen diverse productgroepen. De bekendste verf van Sikkens is de Sikkens Rubbol voor hout en staal. De muurverven voor binnen en buiten worden Sikkens Alpha genoemd. Onder Sikkens Cetol vallen de transparante lakken en beitsen en Rubbol BL staat voor watergedragen verven van Sikkens. Sikkens is onderdeel van Akzo Nobel. Kijk voor meer informatie op: www.sikkens.nl

merken-en-producten-trimital

 

 

Trimetal
Trimetal Bouwverven kan gebruikt worden voor binnen als buitenschilderwerk, en op alle ondergronden. De internationale kleurenmengtechnologie maakt een zeer ruime kleurkeuze mogelijk. Trimetal is evenals Sikkens onderdeel van Akzo Nobel. Kijk voor meer informatie op: www.trimital.nl

 

 

merken-en-producten-sigma

 

Sigma
Sigma Coatings heeft een breed assortiment met kwaliteitsproducten. Voor elke ondergrond en situatie is een oplossing. De meest bekende verf van Sigma is Sigma S2U. Tevens biedt Sigma een uitgebreid assortiment muurverven. Kijk voor meer informatie op: www.sigma-dhz.nl

merken-en-producten-trimital

 

 

Boonstoppel
Boonstoppel combineert nostalgie en authentieke kleuren met vakmanschap en de hoogste kwaliteit van vandaag de dag. De rijke geschiedenis van Boonstoppel Verf gaat terug tot 1890. Haar geschiedenis stelt Boonstoppel Verf in staat om ook nu ambachtelijke lakken en muurverven in oorspronkelijke monumentale kleuren te leveren.
Kijk voor meer informatie op: www.boonstoppel.nl

merken-en-producten-herfst-en-helder

 

 

Herfst & Helder
Herfst & Helder staat voor hoogwaardige verven en lakken voor binnen en buiten. Het is niet voor niets dat hun kleuren maatgevend zijn sinds 1875. Ze produceren verfsystemen die langdurige bescherming bieden. Zo zijn menig kasteel en monumentaal pand met de Herfst & Helder-kleuren esthetisch en technisch beschermd. Bij alle nieuwbouw, onderhoud, restauratie en renovatie bieden deze verven duurzaam kleurbehoud en hoogwaardige bescherming.
Kijk voor meer informatie op: www.herfstenhelder.nl

merken-en-producten-keim

 

 

 

Keim
Traditionele verf
Traditionele verfsoorten worden als een soort laag op de gevel aangebracht. Door (veelal synthetische) bindmiddelen ontstaat een hechting tussen de verf en de gevel. Traditionele verf is in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar, omdat de kleurstoffen synthetisch (niet- natuurlijk) zijn.  Het nadeel van deze ‘kunstmatige’ kleurstoffen is dat ze vergankelijk zijn. De kleur- echtheid neemt in de loop der tijd dus af.

Keimverf
Bij Keimverf werkt het net even anders: Keim is een minerale verf die wordt gemaakt van natuurlijke materialen. Bij het Keimen komt er geen laag verf op de gevel, maar het materiaal ‘versmelt’ met de toplaag van de bakstenen ondergrond. Het voordeeel hiervan is dat de verf nooit kan afbladderen, en dat de baksteen zijn oorspronkelijke eigenschappen behoudt. Een andere bijzondere eigenschap van Keimverf is de kleur. Keim maakt enkel gebruik van natuurlijke kleurstoffen.  In veel gevallen worden deze kleuren uit minerale (steenachtige) producten gehaald. Daarom kunnen alleen kleuren worden toegepast die ook in de natuur voorkomen, of kleuren die kunnen worden gemengd uit natuurlijke materialen. Het voordeel van deze natuurlijke kleurstoffen is dat ze veel langer mee gaan en kleur- echt blijven. Bovendien geven deze kleurstoffen een veel ‘diepere’ kleur.
Kijk voor meer informatie op: www.keim.nl