Kleuradvies software

Visualisatie van diverse kleurstellingen

Kleur is de manier om een woning karakter en uitstraling te geven. In veel gevallen krijgt de woning bij een schilderbeurt een nieuwe verflaag in dezelfde kleur. Maar wilt u nu een keer helemaal wat anders, maar weet u niet zeker of dit goed staat. De praktijk leert dat het kiezen van de juiste kleurcombinatie veel mensen aan het twijfelen brengt. De meerderheid verdwaalt in de overvloed aan mogelijkheden. Wij kunnen met een kleuradvies software vooraf laten zien hoe een bepaalde kleurcombinatie voor u zal uitpakken. Als alles eenmaal in de computer is ingelezen is het een kleine moeite om meerdere voorstellen te doen. Het is veel eenvoudiger om een beslissing te nemen op basis van een bewerkte foto, dan van een kleurenwaaier.

Hiervoor wordt door ons een digitale foto gemaakt van het te schilderen project. Vervolgens worden de afzonderlijke onderdelen gemarkeerd en van nieuwe kleuren voorzien. Aan de hand van deze bewerkte foto’s kunnen wij u laten zien hoe de woning of het complex er uit komt te zien in verschillende nieuwe kleurstellingen. En dat alles voordat er een kwast aan te pas komt.

  • speciaal voor kleuradvisering van zowel exterieur- als interieurprojecten
  • digitale kleurenwaaiers beschikbaar van RAL en NCS en diverse verfleveranciers, zoals Sikkens, Caparol, Trimetal, Sigma en Wijzonol mogelijkheid om structuren te gebruiken, zoals spachtelputz, hout, stenen en behang voor een binneninterieur

Vergoeding
Het markeren van de afzonderlijke onderdelen* kost even tijd, hiervoor zullen wij een kleine vergoeding vragen. Als de onderdelen eenmaal zijn gemarkeerd dan is het een kleine moeite meerdere kleurcombinaties te presenteren.

Digitale Kleurenmeter

In één oogopslag de kleur van de wand bepalen, passend bij de vloerbedekking. Met het blote oog is dit vaak moeilijk en met een kleurenwaaier kost het zoeken naar de juiste kleur vaak veel tijd. Met een digitale kleurenmeter van Sikkens vindt je de juiste kleur, met bijbehorende ACC Sikkens codering in een handomdraai.

Klik hier voor meer informatie over de kleurenmeter.

Voor buiten…..

…..en voor binnenschilderwerk.