schilderwerk

Is uw huis of appartement toe aan een nieuwe schilderbeurt aan binnen en/of buitenkant Of bent u gewoon toe aan een nieuwe kleur in huis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Loenens schilderwerken heeft zich gespecialiseerd in alle voorkomende binnen– en buitenschilderwerkzaamheden. Of het nu om grote of kleinschalige projecten gaat, Loenens schilderwerken en houtrenovaties is uw juiste partner.

 

Schilderen
Schilderen lijkt vaak erg eenvoudig, maar er komt altijd een hoop meer werk bij kijken dan u van te voren denkt. Het huis schilderen begint met een goede voorbereiding. Schoonmaken/ontvetten, schuren en het afdichten van gaatjes. Vaak wordt hier te weinig tijd en zorgvuldigheid aan besteed waardoor het uiteindelijke schilderwerk te wensen overlaat. Jammer, want met een beetje meer aandacht en vakmanschap zult u zien dat uw huis er weer strak en stralend uit ziet.

 

Schildertechnieken
En dan zijn er nog de oude schildertechnieken die uw woning net dat beetje extra geeft. Marmertechniek, houtimitatie, vergulden of patineren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die voor uw woning het meest geschikt zijn.

 

Bent u benieuwd naar onze gerealiseerde werken? Kijk dan op onze pagina ‘ referenties’.

 

Advies
Als u vragen of twijfels heeft over uw schilderwerk dan voorzien wij u van advies over wat wenselijk of noodzakelijk is. Wij werken alleen met de beste producten. Voornamelijk werken wij met Sikkens verfproducten indien gewenst kan er ook een ander product aangebracht worden, zoals “Sigma”, “Boonstoppel”, “Wijzonol”, “Herfst en Helder”, etc. Hierdoor heeft u de keuze uit alle beschikbare soorten en kleuren verf, die we voor u met kwast of verfspuit aan kunnen brengen.

 

Logo-verfleveranciers

 

Om kennis te maken met onze werkwijze, leest u in ons stappenplan hoe een opdracht van begin tot eind verloopt. Wij maken het traject van aanvraag tot oplevering zo eenvoudig mogelijk voor onze opdrachtgever.

Wij verzorgen uw binnenschilderwerk zoals uw wanden, deuren trappen……
Lees verder…

Wij verzorgen uw buitenschilderwerk zoals uw gevelkozijnen, dakkapellen……
Lees verder…

Wij zorgen dat uw gevelkozijn in goede staat zijn……
Lees verder…

onderhoud

Vindt u het belangrijk dat uw huis in goede staat van onderhoud verkeert? Loenens doet meer dan alleen schilderen! Wij nemen graag al uw onderhoudszorgen uit handen. Het is heel belangrijk om de staat van onderhoud goed in de gaten te houden. Niet alleen omdat u woning er dan goed uitziet, maar ook omdat achterstallig onderhoud vaak grote kosten met zich meebrengt. Maar het belangrijkste is dat u verzekerd bent van goed onderhoud van uw schilderwerk! Naast het uitvoeren van losse onderhoudswerkzaamheden, kan Loenens voor u een compleet onderhoudsplan opzetten. Wilt u bijvoorbeeld voorkomen dat er houtrot ontstaat in uw kozijnen buiten? Met een onderhoudsplan van Loenens zorgen we ervoor dat houtrot in uw kozijnen geen kans heeft! Informeer direct naar de mogelijkheden voor een op maat gemaakt onderhoudsplan voor uw pand! Bij ons kunt u niet alleen terecht voor uw schilderwerk, wij nemen u al het onderhoud aan uw woning uit handen!

kwaliteit

Wat voor ons kwaliteit betekent? Kwaliteit betekent dat je moet leveren wat je opdrachtgever van je vraagt. Daar doet Loenens schilderwerken en houtrenovaties graag hun uiterste best voor en het liefst een beetje meer! Kwaliteit, duurzaamheid en klantvriendelijkheid, gecombineerd met maatschappelijk en milieubewust ondernemen dat is waar Loenens Schilderwerken uit Utrecht voor staat. De kwaliteit van uitgevoerd schilderwerk valt of staat met de vooraf gemaakte keuzes en de advisering hierin. Belangrijk is een gedegen voorbehandeling van de ondergrond en de kwaliteit van de toegepaste verf. Kwaliteitsproducten Als vanzelfsprekend worden door ons kwaliteitsverven gebruikt, die voor langdurige bescherming zorgen en milieuvriendelijk zijn. Meer informatie over kwaliteitsverven kunt u vinden op pagina ‘merken en producten’ van deze website.