schilderwerk

Is uw huis of appartement toe aan een nieuwe schilderbeurt aan binnen en/of buitenkant Of bent u gewoon toe aan een nieuwe kleur in huis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Loenens schilderwerken heeft zich gespecialiseerd in alle voorkomende binnen– en buitenschilderwerkzaamheden. Of het nu om grote of kleinschalige projecten gaat, Loenens schilderwerken en houtrenovaties is uw juiste partner.

 

Schilderen
Schilderen lijkt vaak erg eenvoudig, maar er komt altijd een hoop meer werk bij kijken dan u van te voren denkt. Het huis schilderen begint met een goede voorbereiding. Schoonmaken/ontvetten, schuren en het afdichten van gaatjes. Vaak wordt hier te weinig tijd en zorgvuldigheid aan besteed waardoor het uiteindelijke schilderwerk te wensen overlaat. Jammer, want met een beetje meer aandacht en vakmanschap zult u zien dat uw huis er weer strak en stralend uit ziet.

 

Schildertechnieken
En dan zijn er nog de oude schildertechnieken die uw woning net dat beetje extra geeft. Marmertechniek, houtimitatie, vergulden of patineren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die voor uw woning het meest geschikt zijn.

 

Bent u benieuwd naar onze gerealiseerde werken? Kijk dan op onze pagina ‘ referenties’.

 

Advies
Als u vragen of twijfels heeft over uw schilderwerk dan voorzien wij u van advies over wat wenselijk of noodzakelijk is. Wij werken alleen met de beste producten. Voornamelijk werken wij met Sikkens verfproducten indien gewenst kan er ook een ander product aangebracht worden, zoals “Sigma”, “Boonstoppel”, “Wijzonol”, “Herfst en Helder”, etc. Hierdoor heeft u de keuze uit alle beschikbare soorten en kleuren verf, die we voor u met kwast of verfspuit aan kunnen brengen.

 

Logo-verfleveranciers

 

Om kennis te maken met onze werkwijze, leest u in ons stappenplan hoe een opdracht van begin tot eind verloopt. Wij maken het traject van aanvraag tot oplevering zo eenvoudig mogelijk voor onze opdrachtgever.

Wij verzorgen uw binnenschilderwerk zoals uw wanden, deuren trappen……
Lees verder…

Wij verzorgen uw buitenschilderwerk zoals uw gevelkozijnen, dakkapellen……
Lees verder…

Wij zorgen dat uw gevelkozijn in goede staat zijn……
Lees verder…