Kleurenwaaier

Met behulp van een kleurenwaaier vinden wij samen met u de juiste kleur. Wij hebben verschillende kleurenwaaiers waaronder de bekende RAL kleurenwaaier, authentieke kleurenwaaier de Sikkens conceptwaaier en meer. U kunt deze kleurenwaaiers van ons lenen zodat u thuis rustig de kleuren kunt uitzoeken.   Hieronder enkele Sikkens kleurenwaaiers:

De Sikkens 4041 Color Concept kleurcollectie van 1.624 kleuren is op een unieke wijze gebundeld in de multifunctionele kleurenwaaier.   Sikkens heeft ook een Kleur Selectie waaier. Hierin zijn 175 populairste kleuren verzameld die het meest aansluiten op de behoefte van de markt.

Grote kleurstalen

Sikkens heeft daarnaast ook een service waarbij al deze kleuren op A5 staal beschikbaar zijn. Deze stalen geven u de mogelijkheid om een kleur beter te bekijken voordat u een definitieve keuze maakt. De handige stalen corresponderen met de kleuren uit de collectie van het 4041 Color Concept. Ook metallics, transparanten, kleuren naar RAL en kleuren uit de Kleurselectiewaaier zijn als staal beschikbaar