Binnenschilderwerk

Loenens schilderwerken en houtrenovaties kan al uw binnenschilderwerk verzorgen zoals wanden, plafonds, deuren, trappen en balustrades, etc. Wij voorzien uw woning in een korte tijd van een nieuwe frisse uitstraling. Kwalitatief goed schilderwerk zorgt niet alleen voor meer woongenot, maar zorgt ook voor behoud van de waarde van uw woning.

Het binnenschilderwerk is voor een groot deel verfraaiing van uw interieur. Het dient echter ook ter bescherming van uw hout- en muurwerk. Dat geldt helemaal voor gevelkozijnen; goed binnenschilderwerk heeft zijn weerslag op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk. Tegelijk dient het als bescherming tegen houtrot. In de meeste gevallen is het voldoende als u het binnenschilderwerk eens in de 10 jaar laat schilderen.
Naast het binnenschilderwerk van het houtwerk is er een grote diversiteit aan wandafwerkingen die binnen toegepast kunnen worden.

  • aanbrengen van sauswerk
  • aanbrengen van behang
  • scannen van wanden

Bent u benieuwd naar onze gerealiseerde werken? Kijk dan op onze pagina ‘ referenties’.

Meer informatie over bovenstaande wandafwerkingen kunt u vinden op pagina ‘wandafwerkingen’ van deze website.

Andere voorbeelden die veelal binnen worden toegepast; de oude schildertechnieken die uw woning net dat beetje extra geeft. Marmertechniek, houtimitatie, vergulden of patineren.

Wij kunnen u ook adviseren bij het kiezen van uw kleuren.

Om kennis te maken met onze werkwijze, leest u in ons stappenplan hoe een opdracht van begin tot eind verloopt. Wij maken het traject van aanvraag tot oplevering zo eenvoudig mogelijk voor onze opdrachtgever.

1.1-Over-loenens_13