Loenens kan uw houtrot professioneel herstellen

Heeft u last van houtrot? Loenens schilderwerken en houtrenovaties kan u helpen! Wij zijn een renovatiebedrijf uit Utrecht met ruime ervaring als het om houtrot gaat. Onze vakkundige medewerkers kunnen uw houtrot efficiënt herstellen. Hierbij kunnen wij, afhankelijk van de schade, uw gehele kozijn vervangen of herstelwerkzaamheden toepassen.

Hoe ontstaat houtrot?

Houtrot ontstaat vaak door problemen met uw kozijnen door slecht onderhoud, schilderwerk of doordat de kozijnen zelf slecht zijn gemaakt. Bij houtrot is het belangrijk dat dit zo vroeg mogelijk ontdekt wordt. Natuurlijk is voorkomen beter dan herstellen. Controleer daarom regelmatig uw kozijnen op indringend water en condenswater.

Houtrot is te herkennen aan barsten of blaasvorming onder de verflaag, indeukingen, bruine of zwarte verkleuringen of het loslaten van delen van het hout. Loenens kan u hierbij goed adviseren en het houtrot voor u herstellen. Wij zorgen ervoor dat deze herstelwerkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd.

Garantie op het herstellen van houtrot

Als ervaren bedrijf op het gebied van houtrot herstel zorgen wij altijd voor een professionele aanpak. Met de nieuwe methode van houtsanering, het juiste materiaal en het benodigde vakmanschap kunnen wij houtrot goed herstellen. Wij geven zelfs garantie op hechting en scheurvastheid van onze reparatie. Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat.

Wilt u meer informatie over het herstellen van houtrot of het maken van een afspraak? Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer: 030 280 4355.