Uw ervaren schilder in de omgeving van De Bilt

Als u zoekt naar een vakkundige schilder in en om De Bilt, dan is Loenens degene bij wie u moet zijn. Waarom? Omdat wij al jarenlange ervaring hebben in kleine tot grote schilderprojecten. Onze schilder kan in De Bilt zowel binnen- als buiten schilderwerkzaamheden uitvoeren. Ideaal voor als uw interieur of exterieur van uw woning toe is aan een professionele opknapbeurt.

Soms lijkt het misschien alsof schilderwerk een eenvoudig klusje is. Toch komt er veel bij kijken. Onze schilder in De Bilt pakt iedere schilderklus zeer zorgvuldig aan. Daarbij hoort op de eerste plaats een goede voorbereiding, het schoonmaken en ontvetten, schuren en het afdichten van gaten. Onze schilder in De Bilt weet precies waar hij op moet letten. Het eindresultaat is een woning die er weer fris en goed uitziet.

Naast onze top schilder in De Bilt nog meer diensten

Naast al het binnen en buiten schilderwerk kunt u in en rondom De Bilt ook bij Loenens terecht voor:

  • al het voorbereidende werk
  • houtreparaties- en renovaties
  • sauswerk, behangen en andere wandafwerkingen
  • isolerende beglazing, glas in lood en monumentenglas

Professionele en opgeleide schilder in De Bilt

Het is prettig om te weten dat onze schilder in De Bilt altijd opgeleid en volop ervaren is. Hij kan daarom altijd uw schilderklus effectief en professioneel uitvoeren. Ontdek hoe onze werkwijze is door ons overzichtelijke stappenplan te bekijken. Zo ziet u meteen hoe onze schilder een project van A tot Z doorloopt.

Wilt u meer informatie over een Loenens schilder in De Bilt, of wilt u direct een afspraak maken? Wij komen graag bij u langs of helpen u met uw vragen aan de telefoon. Bel ons via: 030 280 4355.