Allround schildersbedrijf omgeving Bunnik

Loenens is een allround schildersbedrijf uit de omgeving van Bunnik (in Utrecht). Wij verzorgen allerhande schilderwerkzaamheden, maar u kan ook op ons rekenen als het gaat om behang-, glas- en renovatiewerk. Ons schildersbedrijf komt geregeld in Bunnik. Hier werken onze ervaren schilders diverse projecten, van groot tot klein, voor u op.

Schakel schildersbedrijf Loenens in Bunnik in voor:

  • binnen en buiten schilderwerkzaamheden
  • repareren van hout en houtrot
  • sauswerk, behangwerk en andere wandafwerkingen
  • plaatsen of vervangen van ruiten
  • spuitwerk voor bestaand en nieuw werk
  • renoveren, onderhoud en reparatie

Schildersbedrijf Loenens werkt in Bunnik ook regelmatig samen met gerenommeerde klusbedrijven. Samen met deze partners zijn wij ook inzetbaar voor werkzaamheden zoals voegwerk, gevelrestauraties en stukadoorwerkzaamheden. Naast het basis schilderwerk zijn wij daarom ook de ideale partij voor grotere projecten en verbouwingen. Dat is gunstig voor uw offerte, die wij in één keer op maat voor u samenstellen.

Ons schildersbedrijf werkt met vakmensen in Bunnik

Ons schildersbedrijf werkt in Bunnik met de beste vakmensen. Zij weten exact hoe zij de schilderwerkzaamheden zo efficiënt en perfect afgewerkt moeten opleveren. Wilt u inzicht in onze werkwijze? Neem dan online een kijkje in ons stappenplan. Dan weet u direct waar u aan toe bent. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Of heeft u andere vragen over ons schildersbedrijf in Bunnik? Bel ons gerust via telefoonnummer: 030 280 4355.